Deze kleine brosse koekjes hebben de zoete smaak van amandelen en zijn gemaakt van abrikozenpitten. Heerlijk bij koffie en thee, maar ook zeer geschikt om te gebruiken als bodem voor een taart. Probeer maar eens!
Groene pesto, wie kent hem niet? Voeg een paar flinke lepels toe aan warme pasta en garneer met grof geraspte parmezaanse kaas en wat pijnboompitten. Ook zeer geschikt als spread op toast en brood of als smaakmaker in salades!
Zachte, sappige half gedroogde tomaatjes zijn heerlijk bij de borrel, op een broodje met kaas, in een salade of de pasta. Om eindeloos mee te variëren!
Voor wie net als wij van knoflook houdt: knapperige geroosterde broodjes met knoflook en peterselie. Met deze snack maak je een Spaanse tapas tafel helemaal af!
Deze jalapeño dip 100 g is een pittige dip met de scherpe smaak van jalapeño, perfect voor liefhebbers van een beetje spice. Ideaal voor snacks, tortilla chips, of als smaakmaker in gerechten.
Mooie tapenade van zwarte olijven, met een grove structuur. Heerlijk bij onze diverse dipstokjes en toastjes. Doe ook eens een flinke lepel door een rode pastasaus, voor een extra bite!
Eindeloos variëren met deze smeuige pesto van zongedroogde tomaatjes. Ons favoriete recept? Door de pasta, met gerookte zalm en pijnboompitten! Ook heel lekker als spread op een broodje oude kaas.