Extra vergine olijfolie uit 100% Italiaanse olijven. Gebruik het bijvoorbeeld koud over een (pasta) salade, als basis voor een dressing of in een tapenade.
Prachtige helderrode Valpolicella Ripasso Superiore uit de Italiaanse regio Veneto. Vol van smaak, intense afdronk, met tonen van pruimen en kersen. Evenwichtige en zachte tannines. Goede match met geroosterd of gestoofd vlees, risotto en pasta.
Spaghettini is een dunne variant spaghetti uit het zuiden van Italië. Heel erg lekker bij sauzen met een snelle bereiding, die niet veel meer nodig hebben dan een scheutje goede olijfolie en wat knoflook, rode peper en ansjovis!
Voor wie net als wij van knoflook houdt: knapperige geroosterde broodjes met knoflook en peterselie. Met deze snack maak je een Spaanse tapas tafel helemaal af!
Zacht, smeuïg voorgesneden witbrood met tomatensmaak. Zonder korstjes en daardoor zeer geschikt voor sandwiches, amuses, voorgerechten of voor het maken van croutons. Buiten de koelkast houdbaar!
Lichte, frisse witte wijn uit de Franse Gascogne, gemaakt van van de druivensoorten Ugni blanc en Colombard. Combineert goed met vis, schaal- en schelpdieren en gevogelte.
Voorkoken is niet nodig, bij deze zorgvuldig vervaardigde lasagnebladen. Het deeg is dun en poreus en neemt de saus goed op. Lekker met tomaten en gehakt of zalm en spinazie!