Heerlijke rijst met de geur van vers gebakken brood, boordevol eiwitten, mineralen en antioxidanten. Niet geschikt voor haastige koks: de kooktijd bedraagt namelijk 25-30 minuten!
Groene pesto, wie kent hem niet? Voeg een paar flinke lepels toe aan warme pasta en garneer met grof geraspte parmezaanse kaas en wat pijnboompitten. Ook zeer geschikt als spread op toast en brood of als smaakmaker in salades!
- Pesto alla Genovese 140 g
- Grissini corti olijfolie 150 g
- Olives Greek Mix Kalamata & Halkidiki 190 g
- Grissini piccoli tomaat & basilicum 200 g
- Crostini zeezout 200 g
- Tapenade groene olijf 140 g
- All i oli 130 g
Diep robijnrode Italiaans wijn uit Sardinië, gemaakt van 90% Cannonau druiven en 10% inheemse rode druiven. Intense, langdurige, etherische geur met tonen van bosfruit. Volle wijn met een krachtige smaak en de juiste hoeveelheid tannines.