- Crostini zeezout 200 g
- Peppas met kaas 230 g
- Olives Taggiasca z.pit e.v. 180 g
- Truffeltapenade 80 g
- All i oli 130 g
- Geroosterde broodjes 160 g
- Griss d'Or sesam doos 100 g
- Barbera d'Asti DOC 0.75l
Deze delicate Vincotto wijnazijn is gemaakt van langzaam ingekookte Negroamaro en Malvasia druiven. Zonder toegevoegde kleurstoffen of conserveringsmiddelen. Heerlijk over groenten en vlees, in sauzen en dressings!
Deze delicate Vincotto wijnazijn met frambozen is gemaakt van langzaam ingekookte Negroamaro en Malvasia druiven. Heerlijk over groenten en vlees, in sauzen en dressings! Zonder toegevoegde kleurstoffen of conserveringsmiddelen.
Deze delicate Vincotto wijnazijn citroen is gemaakt van langzaam ingekookte Negroamaro en Malvasia druiven. Heerlijk over groenten en vlees, in sauzen en dressings! Zonder toegevoegde kleurstoffen of conserveringsmiddelen.
Diep robijnrode Italiaans wijn uit Sardinië, gemaakt van 90% Cannonau druiven en 10% inheemse rode druiven. Intense, langdurige, etherische geur met tonen van bosfruit. Volle wijn met een krachtige smaak en de juiste hoeveelheid tannines.
Deze heerlijke linguine is een lange platte pasta die iets smaller is dan tagliatelle. Oorspronkelijk gemaakt om met traditionele pesto te eten, maar schroom vooral niet om het klaar te maken met je eigen favoriete saus!
Frisse witte wijn uit de Italiaanse streek Puglia. Lichtfruitig in de neus, met bloemige tonen. Harmonieus, mineralig en fruitig van smaak, lange afdronk. Lekker als aperitief, bij voorgerechten en visschotels.
Met geroosterde paprika's kun je eindeloos variëren. Maak bijvoorbeeld eens een lekkere paprikasoep en gebruik als topping pikante nacho's in plaats van croutons. Succes verzekerd!