Eindeloos variëren met deze smeuige pesto van zongedroogde tomaatjes. Ons favoriete recept? Door de pasta, met gerookte zalm en pijnboompitten! Ook heel lekker als spread op een broodje oude kaas.
Naast de "gewone" groene pesto met basilicum is er ook deze biologische variant. Deze is iets grover van structuur dan de niet-biologische versie. Heerlijk om als dip te gebruiken of in een gerecht met een mooie mozzarella!
Spaghetti behoort tot de meest beroemde van alle pastaformaten. Heerlijk met de onovertroffen bolognese saus, maar ook met een eenvoudige maar smakelijke pesto erdoor geroerd of slechts wat olijfolie en knoflook.
- Crostini zeezout 200 g
- Peppas met kaas 230 g
- Olives Taggiasca z.pit e.v. 180 g
- Truffeltapenade 80 g
- All i oli 130 g
- Geroosterde broodjes 160 g
- Griss d'Or sesam doos 100 g
- Gavi DOCG 0.75l Balbi Soprani
Soepele rode wijn uit de Italiaanse wijnstreek Puglia. Gemaakt van 60% Merlot druiven en 40% Malvasia Nera druiven. Mooie balans tussen rood fruit en kruidige accenten. Fruitige afdronk. Heerlijk bij rund, kip, kazen en pasta.
Deze delicate Vincotto wijnazijn citroen is gemaakt van langzaam ingekookte Negroamaro en Malvasia druiven. Heerlijk over groenten en vlees, in sauzen en dressings! Zonder toegevoegde kleurstoffen of conserveringsmiddelen.
Feestelijke rosé spumante, de bekende mousserende wijn uit Italië. Gemaakt van de Incrocio Manzoni druif. Mooie roze van kleur en een langdurige bellenkrans. Verfijnde, subtiele smaak, met meerdere lagen en een heldere zuurgraad.