Penne rigate eet je natuurlijk met de beroemde arrabbiata saus, met tomaten en rode peper! Ook erg lekker met een romige saus van pesto en noten. Nu ook in deze glutenvrije variant!
Maple syrup, ook wel bekend als ahorn- of esdoornsiroop, is 100% puur natuur. Heerlijk op wafels, ijs en pannenkoeken! Gebruik hem ook eens in yoghurt en cocktails of in marinades voor vlees of vis.
Risotto, volgens ons hét ultieme comfort food. Er zijn enorm veel recepten, dus als je de slag eenmaal te pakken hebt kun je blijven variëren! Kies een goede kwaliteit als basis, zoals deze prachtige Italiaanse arborio rijst.
Korte, knapperige grissini, die razend populair zijn bij de borrel en als snackje tussendoor. Doop ze in pesto, in tapenade of serveer ze als knabbel bij een aperitief!
Uit de prachtige reeks extra vergine olijfolie van A L'Olivier: de variant met eekhoorntjesbrood en truffel. Heerlijk over een pasta met paddenstoelen en veel Parmezaanse kaas.
Het geheim van een heerlijke smeuïge risotto is het gebruik van goede rijst! Aan mooie recepten geen gebrek: klassiek met saffraan of met bospaddenstoelen, maar ook met asperges en garnalen niet te versmaden!