Deze mooie rode wijn uit jaargang 2019 is gemaakt van Corvina druiven in de Italiaanse wijnstreek Veneto. Volle wijn, een neus van kersen en lichte toon van cacao, lange afdronk. Gaat heel goed samen met gegrild en gestoofd vlees en oude kazen.
Extra vergine olijfolie uit 100% Italiaanse olijven. Gebruik het bijvoorbeeld koud over een (pasta) salade, als basis voor een dressing of in een tapenade.
Zacht, smeuïg voorgesneden witbrood zonder korstjes, dat zeer geschikt is voor sandwiches, amuses, voorgerechten of voor het maken van croutons. Buiten de koelkast houdbaar!
Zacht, smeuïg voorgesneden witbrood met tomatensmaak. Zonder korstjes en daardoor zeer geschikt voor sandwiches, amuses, voorgerechten of voor het maken van croutons. Buiten de koelkast houdbaar!
Spaghettini is een dunne variant spaghetti uit het zuiden van Italië. Heel erg lekker bij sauzen met een snelle bereiding, die niet veel meer nodig hebben dan een scheutje goede olijfolie en wat knoflook, rode peper en ansjovis!
Pasta van kwaliteitsmerk De Cecco in de vorm van kurkentrekkers, dat is weer eens iets anders! Ook verkrijgbaar in drie kleuren van het mooie merk Dalla Costa.
Lichte, frisse witte wijn uit de Franse Gascogne, gemaakt van van de druivensoorten Ugni blanc en Colombard. Combineert goed met vis, schaal- en schelpdieren en gevogelte.
Prachtige helderrode Valpolicella Ripasso Superiore uit de Italiaanse regio Veneto. Vol van smaak, intense afdronk, met tonen van pruimen en kersen. Evenwichtige en zachte tannines. Goede match met geroosterd of gestoofd vlees, risotto en pasta.
Voor wie net als wij van knoflook houdt: knapperige geroosterde broodjes met knoflook en peterselie. Met deze snack maak je een Spaanse tapas tafel helemaal af!