Lichte, frisse witte wijn uit de Franse Gascogne, gemaakt van van de druivensoorten Ugni blanc en Colombard. Combineert goed met vis, schaal- en schelpdieren en gevogelte.
Toegankelijke Italiaanse witte wijn gemaakt 100% Pinot Grigio druiven. Strogeel van kleur met groenachtige highlights. Verfijnde, fruitige wijn met bloemige tonen. Frisse minerale smaak, goed in balans. Erg lekker als aperitief, bij voorgerechten en vis.
Proef het zonnige zuiden in deze extra vergine olijfolie! Het is een blend van olijfolie uit verschillende Europese landen, erg geschikt om in te bakken en braden of te gebruiken in een marinade of dressing.
Maak van een eenvoudige pasta een heuse culinaire sensatie door er deze salsa met zomertruffel aan toe te voegen! Maak je gerecht af met een scheutje truffelolie.
De prachtige blikjes olijfolie van A L'Olivier zijn een lust voor het oog én voor de smaakpapillen. Deze variant met natuurlijk extract van knoflook en tijm is heerlijk over pasta en pizza, in salades en dressings.
Deze delicate Vincotto wijnazijn citroen is gemaakt van langzaam ingekookte Negroamaro en Malvasia druiven. Heerlijk over groenten en vlees, in sauzen en dressings! Zonder toegevoegde kleurstoffen of conserveringsmiddelen.
Voorkoken is niet nodig, bij deze zorgvuldig vervaardigde lasagnebladen. Het deeg is dun en poreus en neemt de saus goed op. Lekker met tomaten en gehakt of zalm en spinazie!