Korte, knapperige grissini, die razend populair zijn bij de borrel en als snackje tussendoor. Doop ze in pesto, in tapenade of serveer ze als knabbel bij een aperitief!
Open een zak van deze onweerstaanbare grissini met de smaak van tomaat en basilicum en je weet zeker dat hij leeg raakt! Heerlijk bij een borrel of een gezellige filmavond.
Het geheim van een heerlijke smeuïge risotto is het gebruik van goede rijst! Aan mooie recepten geen gebrek: klassiek met saffraan of met bospaddenstoelen, maar ook met asperges en garnalen niet te versmaden!
Zachte, sappige half gedroogde tomaatjes zijn heerlijk bij de borrel, op een broodje met kaas, in een salade of de pasta. Om eindeloos mee te variëren!
- Crostini zeezout 200 g
- Peppas met kaas 230 g
- Olives Taggiasca z.pit e.v. 180 g
- Truffeltapenade 80 g
- All i oli 130 g
- Geroosterde broodjes 160 g
- Griss d'Or sesam doos 100 g
- Barbera d'Asti DOC 0.75l
Toegankelijke Italiaanse witte wijn gemaakt 100% Pinot Grigio druiven. Strogeel van kleur met groenachtige highlights. Verfijnde, fruitige wijn met bloemige tonen. Frisse minerale smaak, goed in balans. Erg lekker als aperitief, bij voorgerechten en vis.
Couscous: hét graanproduct uit het Midden-Oosten en ondertussen niet meer weg te denken uit onze keuken. Erg voedzaam, lekker en snel klaar! Laat je verrassen door de vele recepten, om steeds weer te variëren.
Basmati, met z'n fijne, langwerpige korrel, is misschien wel een van de meest bekende van alle soorten rijst. Heerlijk in diverse gerechten uit de wereldkeuken, probeer hem bijvoorbeeld eens bij een Indiase curry. Deze variant is volkoren en dus extra gez
Goed, het kost enige tijd. Zo'n 35-40 minuten om precies te zijn. Maar dan zet je met deze mooie driekleuren volkoren mix van Ribe, rode en (zwarte) Venere rijst ook echt iets bijzonders op tafel, voor een speciale gelegenheid!