Extra vergine olijfolie uit 100% Italiaanse olijven. Gebruik het bijvoorbeeld koud over een (pasta) salade, als basis voor een dressing of in een tapenade.
Proef het zonnige zuiden in deze extra vergine olijfolie! Het is een blend van olijfolie uit verschillende Europese landen, erg geschikt om in te bakken en braden of te gebruiken in een marinade of dressing.
Proef het zonnige zuiden in deze extra vergine olijfolie! Het is een blend van olijfolie uit verschillende Europese landen, erg geschikt om in te bakken en braden of te gebruiken in een marinade of dressing.
Extra vergine olijfolie met knoflook aroma is een aangename smaakmaker bij vis en vlees. Voeg ook eens wat druppels toe aan een aardappel ovenschotel !
Extra vergine olijfolie met citroen aroma, heerlijk bij vis en in een dressings.
Gebruik hem over een salade van rucola en Parmezaanse kaas, eenvoudig en lekker!
Extra vergine olijfolie met basilicum aroma is erg lekker in gerechten met tomaten. Voeg eens een scheutje toe aan pastasaus voor een bijzonder smaaksensatie!
Extra vergine olijfolie met witte truffel aroma, heerlijk om in te bakken of als basis voor een dressing. Gebruik hem ook eens in pasta's en risotto's!
Mooie extra vergine olijfolie met een krachtige aardse truffelsmaak. Voeg een paar druppels toe aan een risotto, pasta of aan gegrild vlees voor een feestelijk gerecht!