Extra vergine olijfolie met witte truffel aroma, heerlijk om in te bakken of als basis voor een dressing. Gebruik hem ook eens in pasta's en risotto's!
Mooie extra vergine olijfolie met een krachtige aardse truffelsmaak. Voeg een paar druppels toe aan een risotto, pasta of aan gegrild vlees voor een feestelijk gerecht!
Deze delicate sesamolie is gemaakt van biologische sesamzaadjes. Verpakt in een prachtig blikje en zeer geschikt voor dressings en marinades, om in te bakken of desserts mee te bereiden.
Deze delicate olijfolie is gemaakt van kleine, ronde en kleurrijke Spaanse Arbequina olijven. Heerlijk als dip voor bijzonder brood en ook zeer geschikt over een salade.
De prachtige blikjes olijfolie van A L'Olivier zijn een lust voor het oog én voor de smaakpapillen. Deze variant met natuurlijk extract van knoflook en tijm is heerlijk over pasta en pizza, in salades en dressings.
Uit de prachtige reeks extra vergine olijfolie van A L'Olivier: de variant met eekhoorntjesbrood en truffel. Heerlijk over een pasta met paddenstoelen en veel Parmezaanse kaas.
Deze delicate Vincotto wijnazijn citroen is gemaakt van langzaam ingekookte Negroamaro en Malvasia druiven. Heerlijk over groenten en vlees, in sauzen en dressings! Zonder toegevoegde kleurstoffen of conserveringsmiddelen.
Deze delicate Vincotto wijnazijn met frambozen is gemaakt van langzaam ingekookte Negroamaro en Malvasia druiven. Heerlijk over groenten en vlees, in sauzen en dressings! Zonder toegevoegde kleurstoffen of conserveringsmiddelen.